Naturale

Naturale er egentlig en lakk. Det en spesiell sammensetning av tørrstoffene som gjør at gulvet fremstår som ubehandlet. Lakkoverflaten til Naturale reflekterer lyset slik at man i noen tilfelle faktisk ikke ser at gulvet er behandlet.  Vi bruker kun produkter fra internasjonale kjente firmaer.  Mengden av lakk på gulvet avhenger av tørrstoffprosenten, antall strøk  samt hvor mye man legger på.  Normalt bruker man 1 liter Naturale til 8-10 m2. Ved 30% tørrstoff får man da 30 g. pr. m2/strøk. De nyeste naturale lakkene våre har en tørrstoffprosent på ca. 39%, de er 2 komponent og meget sterke. Glansgrad 3-5.  Vi er glade over å representere Chimiver i norge. Den siste generasjonen av disse moderne produktene kom på markedet i fjor, og ble umiddelbart en suksess i Europa.  Produktutviklingen skjer fortløpende så følg med .  Bli inspirert, ring oss i dag.
Den øverste planken er ubehandlet, den nederste behandlet med Ecowood  Naturale.  Navnet er ganske treffende.  Du får et sterkt gulv som fremstår som ubehandlet.  Vi har 2 forskjellige typer Naturale. Den ene gir bartre og lyse løvtre en meget lys overflate, den andre en helt naturlig overfalte ( som på bilde). Til alle disse produktene er det utviklet et program for vedlikehold

EIK-UBEHANDLET-MED NATURALE IP (2)
Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om Naturale. Vi har full forståelse at gulv er noe man ikke tenker på før behovet oppstår. Vi ønsker derfor å dele vår fagkunnskap med deg, slik at du kan de rette beslutningene.