Reparasjon tregulv


Fra tid til annen kan det oppstå skader på gulvet ditt. Vi lagerfører lameller i de fleste treslag og kan produsere staver eller plank i den dimensjonen som må byttes. 
De vanligste skadene er etter vann. Har du da et vanlig parkettgulv bytter man bare ut lamellene eller bordene som er skadet.  Har man skader på eldre heltre gulv må man i mange tilfeller lage de skadede delene da dimensjonene ikke fins i dag.
Når man bytter deler av gulvet vil det bli fargeforskjeller til det eksisterende gulvet. Det optimale er da å reparere gulvet i forbindelse med at man sliper og behandler hele gulvet. 
Mindre hakk etc. kan repareres med rep. sett som for det meste består av voks som smeltes ned i hakket.
Det er alltid god økonomi å stoppe fuktighet og smuss i inngangspartiet. Sørg derfor alltid for skrape og avtørringsmatter.

Eikegulv påbygg Reparasjon eikegulv2 Reparasjon eikegulv Eikegulv ferdig3

Knirk i gulv.
Knirk forekommer i gulvet eller undergulvet.   I de fleste tilfeller kommer knirken fra spiker i gulvet eller undergulvet. Dette er hovedsaklig forårsaket av at gulvet  er for tett på vegg (ingen ekspansjon), at det er kiler igjen (ingen ekspansjon), svikt i undergulvet, bjelker som ikke ligger plant, tre mot tre .